Maatwerk interieur

Vakkundig op maat gemaakte interieurs in Soest en omgeving

Wilt u uw interieur verfraaien met een strakke boekenkast? Eindelijk die langverwachte inloopkast verwezenlijken? Of uw tv- en installatieapparatuur netjes wegwerken? Onderneem actie en maak uw dromen werkelijkheid. 


HVB Timmer- en Onderhoudsbedrijf maakt houten meubelen op maat. Dus wees uniek met uw boekenkast, inloopkast of tv-meubel en maak gebruik van de kwaliteiten van HVB!

Houten meubelen op maat

HVB Timmer- en Onderhoudsbedrijf maakt houten meubelen op maat. Bekijk de projecten in ons fotoalbum voor een impressie van onze werkzaamheden. Bij HVB Timmer- en Onderhoudsbedrijf staan uw wensen centraal. Onze ervaren en specialistische timmermannen realiseren uw dromen en ideeën graag voor u. Niet voor niets staat HVB Timmer- en Onderhoudsbedrijf in Soest en omgeving bekend om de goede service, eerlijke prijzen en hoge kwaliteit.

Heeft u vragen? Laat het weten


Wilt u gebruikmaken van de vele voordelen van HVB Timmer- en Onderhoudsbedrijf? Wacht niet langer en neem contact op. Ons team staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn. Bel voor direct contact 06 - 14 52 56 38 of gratis 0800 - 292 90 68 of maak gebruik van het contactformulier en vraag om een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag uw offerte aan

VIND ONS

PORTFOLIO